Cine suntem noi

Suntem o echipa de reparatii termopane infiintata inca de acum 15 ani, de cand ferestrele si usile termopan nu erau foarte raspandite. Inca de atunci ne-am dat seama ca, personalul nostru s-a specializat, acumuland experienta, ajungand in clipa de fata sa poata efectua interventii de mare precizie si cu o rata de reusita maxima. Ferestrele si usile termopan reparate de noi functioneaza mai bine decat atunci cand au fost montate, iar termoeficienta lor este adusa la puncte maxime. Experienta,calitate, confidentialitate, corectitudine, iata care sunt principalele argumente cu care ne prezentam in fata clientilor nostri

Executam servicii de:

Reparatii termopane
Inlocuire dechidere oscilobatanta
Inlocuire balamale
Inlocuire borasca butuc manere
Reglaj ferestre usi
Schimbare garnituri
Reparatii rulouri exterioare
Inlocuiri sticla termopan
Calare sticla
Glafuri
Montaj tamplarie Pvc-Aluminiu
Rulouri exterioare Aluminiu

Realizam lucrari oriunde in:

Bucuresti Sector 1;

Bucuresti Sector 2;

Bucuresti Sector 3;

Bucuresti Sector 4;

Bucuresti Sector 5;

Bucuresti Sector 6;

Ilfov: Chiajna, Domnesti, Ciorogarla, Popesti Leordeni, Jilava,  Pantelimon, Dobroiesti, Voluntari, Tunari, Otopeni, Corbeanca, Mogosoaia, Buftea, Chitila, Dragomiresti

Cum lucram noi

Atat pentru programarea reviziilor regulate cat si pentru cazurile de urgenta mojora, primul pas va aparatine: dumneavoastra trebuie sa ne contactati folosind datele noastre de contact.

Dupa stabilirea contactului veti descrie natura serviciului dorit, cat si caracteristicile ferestrelor sau a usilor pe care doriti sa le inspectam. In functie de acesta vom stabili un pret estimativ al serviciului, telefonic.

Daca pretul estimat va este de bun augur, urmeaza sa stabilim o zi si o ora pentru o intalnire.

Specialistul nostru va face o vizita la domiciliul dumneavoastra la data si ora stabilita avand instrumentarul necesar operatiunilor standard incluse in serviciul solicitat de catre dumneavoastra.

Prima operatie efectuata la fata locului este inspectia ferestrelor si a usilor, in ruma careia veti fi informat despre eventualele operatii suplimentare necesare cat si despre pretul final al serviciului.

Urmeaza executia serviciilor agreate respectand conditiile standard de munca si de securitate impuse de catre compania noastra.

La final puteti solicita luarea in evidenta pentru urmatoarea inspectie anuala, caz in care veti beneficia de o reducere de 5% din pretul acestei inspectii urmatoare stabilita la data executarii inspectiei.