Inlocuiri garnituri termopan, cheder termopan este noul nume pentru divizia flexibilă de extrudare.

Cu o vasta experiență în fabricarea garniturilor, noi la Inlocuiri garnituri termopan, cheder termopan suntem un lider din Romania în extrudarea unei game largi de compuși flexibili, incluzând garnituri PVC și TPU.

Ne mândrim de fabricația noastra la cerințele exacte și vă vom asista în toate etapele, de la proiectarea și dezvoltarea produselor, specificarea materialelor, proiectarea și producția sculelor, până la fabricarea produselor finite. Liniile noastre de extrudare sunt cuplate cu extrudere de tip jockey, permițându-ne să producem profile co-extrudate, de asemenea cunoscute ca duritate dublă.

Portofoliul nostru divers de produse include: Inlocuiri garnituri termopan, cheder termopan,

Garnituri de etanșare și garnituri

Aluminiu – putem produce și furniza o gamă largă de sigilii compatibile cu sisteme de ferestre și uși din aluminiu, toate la prețuri foarte competitive

Cherestea

UPVC – Putem oferi o gama larga de sigilii inlocuibile care sunt compatibile cu mai multe sisteme de profil din trecut si prezent, si o mare varietate de altele.

Plăci de închidere ușă bi-pliante

Avem, de asemenea, un catalog mare pentru Inlocuiri garnituri termopan, cheder termopan, pe care le putem produce în continuare în circuite mici, pentru a ajuta la reparații comerciale și DIY și lucrări de renovare. Dacă nu sunteți siguri de garnitura de care aveți nevoie, puteți să ne trimiteți un mic eșantion de sigiliu pe care doriți să îl înlocuiți și echipa noastră experimentată va face tot posibilul pentru a găsi o potrivire exactă sau cel puțin o extrudare alternativă adecvată.

Sigiliile specializate pentru aplicații industriale –

Materiale hidrofilice – Materialele hidrofile se umflă în contact cu umiditatea și, ca urmare, sunt utilizate în mod obișnuit în jurul piscinelor și în construcții, de exemplu, ca garnituri de etanșare pentru podele

La Inlocuiri garnituri, cheder termopan gama noastră de garnituri și chedere este disponibilă în diferite culori. În timp ce alegerea culorii potrivite poate părea un mic detaliu, consumatorii moderni pot fi extrem de conștienți de stil, astfel încât în ​​multe cazuri, dacă garniturile nu se potrivesc cu culoarea cadrului, aceasta poate duce la o vânzare pierdută. Ne angajăm să ne asigurăm că nu este nevoie să se compromită culoarea și se va strădui întotdeauna să se potrivească cu garnitura potrivită colorată pentru fiecare cadru.

Lucrăm întotdeauna pentru a ne asigura că toate produsele sunt fabricate și ambalate conform specificațiilor clientului, precum și că sunt livrate la timp de către propriul nostru parc de vehicule. Dacă aveți întrebări despre garnituri și extrudări, vă rugăm să contactați echipa noastră experimentată prin apelare.

Oferim multe produse, de la mânerele ușilor până la garnituri, chedere, balamale, încuietori și cilindri. Produsele noastre de ferestre sunt de cea mai bună calitate la prețuri mici.  De asemenea, furnizăm piese de schimb pentru lemn și piese de aluminiu. Scopul nostru este să vă oferim clientului o liniște totală când vine vorba de căutarea unui anumit uPVC de înlocuire, de lemn sau de aluminiu.

Asadar, alegeti cu incredere Inlocuiri garnituri, cheder termopan pentru linistea casei dumneavoastra !