Intretinere si reglaje tamplarie PVC este partenerul tău de viață în ferestre și uși !

Produsele noastre sunt livrate cu o garanție eliberată de la data livrării și / sau data instalării.
Cu toate acestea, ocazional, vă recomandăm revizuirea, reglarea și sigilarea strânsă a ferestrelor si Intretinere si reglaje tamplarie PVC. Puteți să sunați la Departamentul nostru de servicii, iar specialiștii noștri vor veni direct la casa dvs.! Prin efectuarea unei întâlniri, vom rezolva adaptarea și sigilarea profesională a ferestrelor și ușilor.
Calitatea noastră este demnă de încredere: Intretinere si reglaje tamplarie PVC oferă posibilitatea extinderii garanției.

Calitatea noastră este de încredere: Intretinere si reglaje tamplarie PVC oferă o garanție. Clienții noștri vor primi un certificat de garanție care descrie serviciile pe care le furnizăm și durata acestora:
ungere garnituri cu uleiuri speciale,
gresare feronierie,
reglare si recalare sticla si alte lucrari de intretinere.
la cererea dvs., oferim o dată pe an o revizuire și ajustare gratuită a tamplariei
garanția pieselor de schimb până la expirarea prelungirii garanției
ferestre, uși, accesoriile și montajul gratuit, în cazul în care o defecțiune a materialului finit a alunecat cumva
Produsele livrate de Intretinere si reglaje tamplarie PVC, dar care au fost afectate de influența unor terți, sunt scutite de garanție / extindere a garanției.

Reguli de întreținere a tamplariei PVC:
Ferestre și uși: Toate secțiunile de la Intretinere si reglaje tamplarie PVC sunt fabricate din PVC de cea mai bună calitate. Datorită faptului că sunt rezistente la condițiile atmosferice: raze UV, temperaturi ridicate și componente dăunătoare aerului (poluare industrială, sare marină etc.) Pentru a face ferestrele să păstreze aspectul estetic și să funcționeze corect, este suficient să se supună mai multor simple reguli. Păstrarea curata a secțiunilor este extrem de ușoară. Acestea trebuie curățate cu o cârpă moale sau cu un burete cu puțină cantitate de detergent (lichid de spălat vase, săpun). Nu utilizați niciodată agenți abrazivi, solvenți, agenți care conțin acetonă sau substanțe derivate din petrol (benzină, petrol, terebentină). În cazul murdăriei care este greu de îndepărtat, trebuie folosit un agent pentru curățarea PVC-ului. Observații importante:
ferestrele nu trebuie curățate cu o cârpă uscată secțiunile din PVC nu trebuie vopsite.

Daca preferati ferestrele colorate oferim o gama larga de furnir pe 1 sau 2 laturi

Întreținerea garniturilor. Garniturile din ferestre sunt realizate din cauciuc sintetic sau elastomer termoplastic de înaltă calitate. Pentru a le prelungi durabilitatea, folositi un agent special pentru conservarea garniturilor sau pentru talc în garnitură o dată pe an. Acest lucru îi va ajuta să rămână flexibili. Ar trebui să evitați garniturile care au contact cu detergenți sau agenți concentrați pe baza acestora.
Curățarea și înlocuirea ferestrei: Ferestrele de geam trebuie curățate cu agenți lichizi utilizați în mod obișnuit pentru curățarea ferestrelor.
Montarea întreținerii și ajustării: Eficiența și starea armăturilor pot fi verificate pe baza următoarelor criterii: cât de ușor funcționează fitingurile, legarea fitingurilor, uzura fitingurilor și deteriorarea fitingurilor. Puteți verifica dacă fitingurile funcționează corect și ușor prin deplasarea mânerului ferestrei. Îți poți îmbunătăți munca prin lubrifierea armăturilor sau prin reajustarea acestora. În racordurile înclinate există posibilități de reglare în 2-3 niveluri. Lubrifierea regulată (minim o dată pe an), toate elementele de bază ale fitingurilor de pe carcasă și de rama vor asigura rezistenta. Trebuie utilizat un lubrifiant disponibil în magazine specializate sau ulei de mașină fără rășini sau acizi. În plus, stabilitatea îmbinărilor filetate trebuie verificată în mod regulat, iar șuruburile trebuie strânse sau înlocuite, dacă este necesar cu ajutorul firmei de Intretinere si reglaje tamplarie PVC.
Intretinere si reglaje tamplarie PVC este partenerul tău de viață în ferestre și uși – pune-ne la încercare!