Nu este nimic mai neplacut decat sa vrei sa profiti de vremea calduroasa de afara si sa lasi fereastra deschisa si sa te trezesti cu foarte multe insecte care au intrat in casa. Dincolo de disconfortul creat pe moment, insectele care pot patrunde in casa inseamna si riscul de transmitere a unor boli, dar si un element care poate duce la o mai mare dificultate in a pastra casa curata.Pentru a te proteja de insecte cea mai buna optiune o reprezinta plasele impotriva insectelor.

Pe piata de astfel de produse vei putea gasi foarte multe modele si tipuri de plase anti-insecte. Dintre acestea se remarca modelul de plase insecte pe balamale. Acest model de plase se mai numeste si plase insecte batante. Aceste plase pot fi montate pe toate tipurile de termopane, fie ca vorbim despre cele din aluminiu, fie ca vorbim despre cele pe material PVC sau chiar pe lemn.

Plasele impotriva insectelor pe balamale sau batante sunt confectionate din profile de aluminiu extrudat. Acest material este foarte rezistent la intemperii si prin urmare este foarte durabil chiar si odata cu trecerea timpului. Plasa sau sita este confectionata din carbon.In cazul acestor plase insecte pe balamale prinderea lor se face direct pe tamplaria de termopan. Indiferent daca vorbim despre ferestre ori despre usi de termopan, modelul de plase insecte batante poate fi oricand alegerea ideala pentru orice casa.

Acest tip de plase anti-insecte se prind perfect datorita balamalelor care le fixeaza excelent pe tamplaria de termopan si datorita clipsurilor care contribuie la inchiderea lor si care vin montate pe partea opusa balamalelor pe tamplaria PVC sau aluminiu. Aceste plase insecte pe balamale pot fi gasite in mai multe culori astfel incat sa se asorteze perfect cu culoarea termopanului pe care il ai montat la ferestre sau la usi.

Pentru a avea siguranta faptului ca vei beneficia de montaj de calitate si care sa nu afecteze catusi de putin tamplaria de termopan, echipa noastra iti sta la dispozitie cu astfel de servicii. In oferta firmei noastre vei putea gasi foarte multe modele de plase insecte batante si servicii de montaj pentru aceste plase impotriva insectelor. Specialistii nostri in intretinere si reparatii termopane vor lua masurile necesare pentru ca plasele sa se potriveasca perfect la ferestrele si in cazul usilor de termopan.

Odata ce am efectuat masuratorile, vom trece la treaba si vom confectiona acele plase insecte pe balamale de care ai nevoie pentru a te proteja de insecte pe durata lunilor calduroase in care ferestrele sunt mai mult deschise.

Este un mare avantaj sa poti beneficia de astfel de plase impotriva insectelor confectionate pentru ferestrele si usile de termopan pe care le ai montate la tine in casa. Astfel vei avea garantia ca se potrivesc perfect si vor asigura o protectie ridicata impotriva insectelor. Firma noastra ofera materiale de cea mai buna calitate atunci cand vine vorba despre plase insecte pe balamale. Alege sa te protejezi impotriva insectelor cu plase de calitate superioara.