Un alt tip de plase impotrive insectelor care poate fi montat in cazul termopanelor este modelul plisse. Acest tip de plase insecte este foarte elegant si in acelasi timp foarte comod. Un mare avantaj de care te poti bucura atunci cand alegi plase insecte plisse se refera la faptul ca acest model se poate integra foarte usor in cadrul oricarui tip de tamplarie care are dimensiuni clasice, dar la fel de bine si pentru tamplaria de termopan cu dimensiuni atipice, mult mai mari decat cele clasice si unde tipurile de plase obisnuite nu pot fi montate.

Atunci cand optezi pentru astfel de plase insecte plisse poti alege atat modele avand o singura deschidere, cat si modele de plase cu mai multe deschideri.Cu alte cuvinte vei putea opta pentru plase insecte plisse cu deschidere spre stanga si spre dreapta, dar si plase care pot avea o deschidere in ambele sensuri, altfel spus o deschidere bidirectionala. Datorita sistemului de glisare pe care aceste plase insecte plisse il propun vei putea sa opresti plasa in orice pozitie doresti si aceasta nu va reveni automat la pozitia initiala a acesteia.

La fel ca si in cazul plaselor anti-insecte pe balamale sau de tip rulou, si modelul de plase insecte plisse este confectionat din aluminiu, iar sita este fabricata din fibra de carbon.Aceste materiale contribuie la durabilitate si rezistenta pentru timp indelungat in fata intemperiilor. Faptul ca plasele de tip plisse nu trebuie demontate pe durata sezonului rece, acestea avand o caseta unde pot fi stranse pe durata lunilor in care nu sunt folosite, reprezinta un aspect important.

In oferta firmei noastre fiecare client poate gasi culoarea potrivita pentru tamplaria de termopan a usilor si ferestrelor. De asemenea, daca in oferta firmei noastre nu vei putea gasi exact culoarea sau nuanta dorita, se pot executa la cerere astfel de plase insecte plisse astfel incat sa se potriveasca perfect cu orice tip de tamplarie de termopan.Un aspect foarte important in cazul plaselor impotriva insectelor de tip plisse se refera la montajul acestora.

Este foarte important ca inainte de a lua decizia finala sa te asiguri de faptul ca masuratorile au fost executate corect pentru ca plasele comandate sau achizitionate sa se potriveasca perfect pe fiecare fereastra sau fiecare usa. Ulterior vine etapa de montaj a plaselor de tip plisse.In momentul in care apelezi la o echipa de profesionisti ai garantia faptului ca tamplaria de termopan nu va suferi vreo avarie pe durata montarii plaselor. Mai mult, vei avea siguranta faptului ca pentru multi ani de zile plasele impotriva insectelor vor functiona in parametrii optimi.

Fie ca pana acum nu ai avut plase impotriva insectelor montate la tamplaria termopan, fie ca cele pe care le-ai avut s-au deteriorat sau nu s-au ridicat la nivelul dorit, modelul de plase insecte plisse poate fi oricand alegerea potrivita. Dincolo de faptul ca aceste plase sunt foarte fiabile si usor de utilizat, acestea aduc un plus de eleganta si confort pentru orice casa. Specialistii nostri iti stau la dispozitie cu plase de tip plisse si cu montaj profesional.