Daca iti doresti un alt model de plase impotriva insectelor pentru ferestrele sau usile de termopan, atunci trebuie sa stii ca poti opta pentru acele plase insecte tip rulou. In oferta de plase impotriva insectelor pe care firma noastra le pune la dispozitia clientilor se regasesc si astfel de plase anti-insecte.Plasele de tip rulou impotriva insectelor se potrivesc perfect in cazul in care preferi un model altfel decat cel clasic pe balamale, dar si in cazul ferestrelor sau usilor care au deschidere altfel decat cea clasica.

Din punct de vedere al elementelor componente modelul de plase insecte de tip rulou sunt mai complexe in comparatie cu plasele insecte pe balamale. In cazul acestor plase de tip rulou vorbim de existenta unei casete in spatiul caruia se ruleaza plasa. Alte componente specifice pentru o astfel de plasa de tip rulou se refera la ghidaje laterale care includ si perii, un agatator fix, dar si un agatator mobil.

Toate aceste elemente componente ale plaselor insecte de tip rulou sunt confectionate din aluminiu.Pe de alta parte sita folosita pentru a proteja orice spatiu interior impotriva insectelor este confectionata din fibra de carbon. Aceste materiale sunt foarte rezistente in fata intemperiilor si in acelasi timp sunt durabile pentru multi ani de zile.

La fel ca si in cazul plaselor anti-insecte pe balamale, si modelul de plase insecte tip rulou pot fi montate pe orice tip de tamplarie. Astfel, indiferent daca termopanele pe care le ai montate sunt din lemn, aluminiu ori PVC,aceste plase pot fi montate fara niciun fel de problema si fara a deteriora tamplaria de termopan.Mai mult, plasele de tip rulou impotriva insectelor se adapteaza pefect oricarui spatiu si pentru ferestre sau usi de termopan avand orice dimensiuni.

Unul dintre marele avantaje ale acestui model de plase insecte tip rulou se refera la faptul ca nu este nevoie sa demontezi plasele pe durata sezonului rece asa cum este in cazul plaselor pe balamele. Acest lucru se datoreaza faptului ca sita poate ramane fara probleme rulata in caseta acestui tip de plase anti-insecte si este protejata pe durata sezonului rece de frig si de intemperiile vremii.

Pe langa elementele standard ale plaselor de tip rulou se poate monta si un amortizor sau o frana. Acest element poate fi de ajutor pentru a preveni acele situatii in care plasa ne poate scapa din mana pe durata rularii. Cu alte cuvinte viteza cu care plasa este rulata in caseta este controlata si astfel se poate creste durata de utilizare optima a plaselor de tip rulou. In oferta de modele de astfel de plase vei putea gasi foarte multe culori pentru a se potrivi perfect cu termopanele montate.

Daca toate aceste aspecte care descriu plasele de tip rulou te-au convins, atunci nu ezita sa apelezi la serviciile echipei noastre de profesionisti in termopane. Vei putea achizitiona modelul de plasa insecte de tip rulou de care ai nevoie pentru ferestrele si usile de termopan. In acelasi timp vei avea certitudinea ca o echipa de specialisti va monta aceste plase insecte tip rulou.