Plase insecte – un produs de nerefuzat !

Compania noastra pune la dispozitie produse care satisfac toate așteptările și nevoile clienților noștri. Ne străduim in dezvoltarea continuă și durabilă a companiei noastre. Echipa noastră este formată din specialiști calificați și cu experiență și ne asigurăm că au cea mai recentă experiență. Competențele angajaților noștri garantează îngrijirea clienților la cel mai înalt nivel.

Precizia, fiabilitatea și oportunitatea sunt fundamentele companiei noastre. Nu este o coincidență faptul că angajații noștri sunt plini de pasiune, creativi și mulțumiți de munca lor. Ei sunt dispuși să facă față provocărilor, motivați să lucreze și sunt pregătiți pentru dezvoltare. Ei își mențin pe deplin înaltele standarde etice și beneficiază de numeroase beneficii de la munca în echipă. Scopul nostru este dezvoltarea durabilă a companiei prin oferirea de produse de înaltă calitate. Așteptările și satisfacția clienților noștri sunt prioritățile noastre incontestabile. Realizăm proiecte standard și personalizate, astfel încât să putem adapta produsul la cerințele utilizatorului.

Creșterea cererii pentru serviciile noastre ne motivează la dezvoltarea continuă și ridicarea calității. Pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor, ne extindem constant gama noastră de produse. Pentru a vă asigura confortul și siguranța în timpul utilizării produselor noastre, folosim tehnologii demonstrate si moderne. Materialele de cea mai bună calitate garantează fiabilitatea produselor noastre de-a lungul multor ani.

Unul dintre produsele noastre cele mai importante sunt plasele de insecte pe balamale, care oferă o protecție excelentă împotriva insectelor, asigurând în același timp un acces facil la balcoane și terase.

Nu limitează vizibilitatea în spațiul liber al ușii. Este realizat din profile speciale din aluminiu, cu / fără un fascicul interior, în culoare alb, gri maro, sau imitatie de lemn. Plasa de insecte poate fi fixată atât la ușile din PVC, cât și la cele din lemn.

Un alt produs receptat foarte bine de catre clientii companiei noastre, il reprezinta plasele rolou. Aceste plase nu se încadrează doar într-o vizibilitate foarte scăzută în aer liber și prezintă un interes sporit datorită scopului extrem de practic pe care îl are – acela de a împiedica intrarea insectelor în casă. Plasele se ruleaza foarte usor iar ghidajele lor sunt fabricate din aluminiu, iar fibra de carbon netă este disponibilă în gri sau negru. Plasele rulou sunt disponibile atât cu unitate verticală, ideală pentru ferestre cat și cu unitate orizontală, simpla sau dublă.

Un alt produs din aceasta gama il reprezinta plasele plisse, la mare cautare in acest moment datorita sistemului unic de deschidere în diferite direcții. O altă opțiune foarte importantă este alegerea posibilă a direcției de deschidere a plaselor plisse: în sus, în jos, în lateral, central, în ambele sensuri. Sistemul de glisare asigură fiabilitatea datorită structurii sale simple.

Asadar, plasele pentru tantari sunt eficiente pentru ferestre, pentru a vă menține mediul casei fără insecte.
Caracteristici:
Plasele de insecte vă protejează în interior de tot felul de dăunători
Plasele de insecte vă vor face casa să arate elegantă și ordonată
Plasele de insecte vă vor împiedica de boli precum malaria, gripa și alte infecții induse de insecte
Plasele de insecte pot fi utilizate cu ușurință de către copii și vârstnici.